Post by dymunolsuto on Mar 9, 2022 14:41:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
המשחק ממשיך להתרסק ברמה 39 בבית הקפה של שייק קוקוס/גש נקניקיות
זה היה משחק טוב אבל כמות האנרגיה הדרושה לכל רמה היא מאוד לא הגיונית. תארו לעצמכם שצריך לחכות 10 דקות כדי לשחק רמה אחת.
ההישג לא הצליח להסתנכרן עם ה-gae, כלומר אני משלים את כל הכוכבים ב-Japan Cafe, אבל ההישג שלי עדיין ננעל
קודם היו לי 900 כמה מטבעות ואז זה ירד ל-138 מטבעות ואז זה עלה בחזרה ל-780 מטבעות ואז זה ירד חזרה ל-709 מטבעות אחרת אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז אני מפספס משהו ולא הוצאתי שום מטבעות אז יכול אני מבקש לקבל תשובה שאני שונא להסיר את זה
תודה mmo בפעם הראשונה בבריטניה ובאירלנד ווילס עם מספר החברה של אנשים שציינו שהמידע שאתה צריך להחזיק בדרך כדי לקבל את הזמן הפנוי שלך כדי לקבל את הדרך הטובה ביותר לקבל את ההימור החינמי שלך מציע בחינם גוגל לפני שנה וחצי ותסתכל על הרגע ויוכל להכין עוגות אמיתיות ולמחרת
זה משחק מהנה אבל עם כל הדברים שנשברים בבית הקפה כמו בלנדר Wi-Fi זה לא הכרחי זה מפריע וכמעט בלתי אפשרי להתעדכן עד שיתקנו את זה אני אוריד שוב
המשחק נהדר, אבל בית קפה חדש מופיע יותר מדי זמן. חיכיתי כבר חודש לפחות ועדיין אין רמה חדשה.
המכונות ממשיכות להיתקע! אני לא אוהב את זה בבקשה לשמור שזה לא יתקע!?
המשחק הזה רצה שאתחיל להשתמש בכסף אמיתי. אפילו לא יכולתי להתחיל לשחק בו כמו שצריך לפני שבדקתי להשתמש ב$ אמיתי עבור כל הדברים הבסיסיים האלה.
משחק הסכר עובר לסכר איטי, לא יאיץ
ארוחת ערב שמחה.. המשחקים הלא מקוונים הטובים ביותר אי פעם.. אני אוהב את ההרגשה של להיות ממהר.. אני אוהב כל פעם ששדרגתי את הציוד והחנות שלי.. קל עד לא קל לשחק.. אני והילד שלי אוהבים את זה..
אין מספיק זמן להשלים את המשימה
אין עוד רסטו לפתוח? אני מחכה כבר כמעט חודשיים לאתגר הבא ועדיין שום דבר חדש. אם אין אף אחד אולי הגיע הזמן למחוק אותו. למרות שזה כיף לשחק את המשחק. 😊 עברו 3 חודשים מאז שהרסטו האחרון נפתח. באמת? כל כך הרבה זמן?? מקווה לשחק שוב עם שחזור אחר, בבקשה 😞😞😞 מחקתי המשחק הזה בגלל המתנה לפתיחת רסטו אחר... ועכשיו כשהורדתי אותו שוב, עדיין אותו דבר? אין התקדמות אין יותר שחזור
אני אוהב את המשחק הזה אבל אין לנו שום סרטון כמו משחק אחר או אבני חן נמוך מאוד אם אין לך להשלים את הרמה אתה לא יכול לשדרג לרמה הבאה
אני לא מבין למה אני לא יכול לשדרג חלק מהציוד שלי גם אם יש לי מספיק כסף. בכל פעם שאני לוחץ על השדרוג, התוכניות הקופצות מציעות לי לקנות את הפרומו שלהם גם אם יש לי מספיק כסף. אני פשוט עצוב שאני לא יכול ליהנות מהמשחק הזה יותר בגלל זה.
שכר מדי בשביל לזכות לטעמי
אני אוהב את זה קצת
המשחק ממש יפה
יותר מדי מודעות. קשה להשיג יהלומים
הקפאת משחק שקניתי ברכישת אפליקציה איבדתי את הכסף שלי
Cafe Panic: Cooking game הדמיה yir
Cafe Panic: Cooking game Симулације mil
לפעמים אתה מפספס יהלומים רק ב-2 או 3 מטבעות וזה מאוד מייאש שצריכה להיות הזדמנות נוספת. כמו כן עבור השדרוגים כמות היהלום הנדרשת היא עצומה וקשה לביצוע בטווח הארוך, אחרת זה משחק מאוד מעניין ומאתגר.
מסוגנן מאוד קל לשחק וזרימת עבודה נהדרת. קל לשלוט וסופר ממכרת עבודה נהדרת של משחק.
אני אוהב את המשחק אבל ככל שעובר הזמן אני מתוסכל בגלל הצורך לרכוש יהלומים כדי לשדרג הכל! ואתה אפילו לא יכול להשיג יהלומים בגלל חוסר השדרוגים שלך. מטורף נכון?
פעם אהבתי מאוד לשחק את המשחק הזה, עד שהתחלתי לעלות רמות. אני לא אוהב את זה שאני לא יכול להניח חפצים. אני חייב לזרוק אותם. לא שמח יותר
המשחק הזה אינו נתמך בצמדים של סמסונג. אנא תקן את הבעיה הזו.
מה קורה עם כל המודעות האלה בבת אחת. הסרתי אותו תוך 5 דקות!
שילמתי עבור 225 אבני חן וקיבלתי רק 150. אני מרוויח מעט כסף והם קרעו אותי. שלחתי להם מייל ואין תשובה, גס רוח. נהניתי מהמשחק אבל ברגע שגזלו ממני בטעות את הכסף שלי, הוא ירד לטמיון.
הוא איטי בהתחלה הוא צריך להגביר את המהירות שלו.
ממש אוהב את המשחק הזה! כל כך מאתגר. סיימתי את כל המסעדות והרמות, זה ממכר. אחד המשחקים הכי מותקנים בטלפון שלי.
משחק טוב אבל הוא פשוט לא מגיב מספיק כדי לשחק במהירות.
בהחלט אוהב את המשחק הזה. אבני חן ומטבעות ניתנים להשגה בקלות. המשחק עצמו ייחודי ואני חושב שאולי אני קצת מכור אליו חחח. מפתחים בבקשה אל תשנו את הפורמט, אך האם תוכלו להוסיף עוד בתי קפה. תודה והמשך בעבודה הקשה.
זו לא אפליקציה טובה כי כשהורדתי אותה בטלפון זה פשוט תגידי טעינה ואם טעינה זה פשוט תגיד 2/7 זה לא עולה מה לעזאזל האפליקציה הזו אל תוריד אותה זה מבאס
אני לא אוהב את ההגדרה שבה אני צריך לאפשר למשחק הזה למחוק ולנהל את Google play.no תודה.
פעם היה משחק מהנה ומרגש עכשיו אתה אפילו לא יכול לסיים את הרמות בגלל חוסר זמן.
אין צורך בהוראות על כל מנה חדשה, במיוחד לאחר שהוצגה לו השילוב. תן את האפשרות לדלג. אבני חן סגולות הן דלילות. פרסומות כל כמה רמות. זה נהיה ממש משעמם ומונוטוני ממש ממש מהר. הסרתי את ההתקנה באותו יום שהתחלתי לשחק.
זה כל מה שמשחק טוב צריך להיות - זה מספיק קשה כדי להתחבר לך אבל לא קשה מדי אז אתה מפסיק, רמות לא חוזרות על עצמן אפילו שיש להן קווי דמיון מסוימים, והכי חשוב, יש יותר מדרך אחת להרוויח את "החשוב כסף" - יהלומים סגולים 🌠✨
המלצתי בחום על פאניקה של בית הקפה, המאבק של ממש לבשל את האוכל ולשרת לקוחות הוא משחק ממכר מאוד. תודה למפתחים על התוכן החדש היכולת להילחם ולאתגר שחקנים אחרים זה מדהים. אני אוהב את זה 👏🏻😀!!!! סוף סוף מסעדה חדשה 😎 . אני ממליץ בחום על פאניקה של CAFE PANIC עבור 🎮אנשים ש❤ מתכננים אסטרטגיה. זה 🎮 יאתגר את כישוריכם בניהול ויש לו מגוון הפלגות כמעט מכל מדינה 10 🌟 🎮 שחק 😃👍😉!!!!!!!!!
אני אוהב את המשחק הזה אבל השדרוגים יקרים מדי... פחות סיכוי להשיג אבני חן 😣😣
אני מאוד אוהב את המשחק הזה בהתחלה הוא אומר הכל וזה די פשוט וזה נהיה קשה יותר מיום ליום אבל זו לא הסיבה שאני נותן לו שלוש הלוואי שזה ייקח פחות תירס כדי שנוכל לשחק יותר זמן אם זו לא הייתה בעיה הייתי נותן לזה חמישה כוכבים אם אתם יכולים לשנות את זה אז בבקשה תעשו את זה אבל אני רוצה שזה הרבה יותר טוב כשתשתנו את זה לקחת פחות תירס כדי שנוכל לשחק יותר זמן זה יהיה כיף אבל אני עדיין אמליץ מוריד את המשחק הזה כי זה כיף
לא טוב מאוד, זה קצת מתסכל. ואתה מקבל 50 נקניקיות ופופ ואני חלק אני קצת קלישאות וחלק לא יאפשר לך לעשות פאניקה בבית קפה
מוגבל רק 5 פעמים ברגע שאתה משחק, צריך להוסיף עוד ירקות. 50 זה לא מספיק לימאו
המשחק הזה הוא baaaaaaddddddddd. זה הפך שחור אז עכשיו אני לא יכול לראות מה לשחק. זו בעיה טכנית אני מקווה שמישהו יכול לתקן אותה או שאני מוחק את המשחק הזה. לידיעתך, כבר עדכנתי את המשחק הזה וזה עדיין לא עבד.
הלוואי שהמפתח יכול לשקול דרך אחרת לאסוף מרכיב מלבד רק לחכות. זה משתעמם כאשר יכול לשחק רק 5 רמות בכל פעם. נמאס לחכות. חוץ מזה זה בסדר
נדרש יותר מדי אבני חן כדי לשדרג.
Cafe Panic: Cooking game Симулације mil
Cafe Panic: Cooking game Simulácie dyr
אני אוהב את המשחק הזה. שיחקתי כמה משחקי בישול אחרים לפני המשחק הזה ואף אחד לא משתווה. אתה יכול לשחק במשחק הזה ולמעשה ליהנות ממנו מבלי לבזבז כסף. יש כל כך הרבה בתי קפה שונים לרכישה והנושאים ממש מהנים. הלוואי שהיו עוד הרבה מהמשחקים האלה.
ממש ניסיתי להוריד את המשחק הזה 10 פעמים והוא לא מתקין! חשבו ש-95MB x 10 בליידי בזבוז כסף, זה לא היה קשור להתקנת אפליקציות אחרות במכשיר!
זה רק אני או שזה נראה כאילו לא משנה כמה אתה משלם על שדרוגים. האינטראקציה עם הדמות לא משתנה? היא עדיין זזה לאט.
זה משחק טוב .. אבל פריט השדרוגים יקר מדי עבורנו שלא יכולים להרשות לעצמם לטעון.
Mighty Party Vaidmenų žaid. pgos
להאט