(Android) Ice Scream 1: Horror Neighborhood oszukiwać nieskończone klucze
Mar 9, 2022 14:26:28 GMT | To Top
Post by dymunolsuto on Mar 9, 2022 14:26:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone klucze ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Spoczko
Jego krótki, ale zabawny jest krutki ale fajny
Cóż, miałbym 5 gwiazdek, ale jest kilka błędów (pierwszy, gdy próbuję dotknąć okna, to nie działa) Drugie, gdy pojawia się komunikat, że nie jesteś w trybie ducha, otrzymuję dodatek i jestem nigdy nie wyłączaj trybu ducha) 3. kiedy naciskam mapę, to nigdy nie działa), ale tak, szczerze, próbuję zresetować telefon, polecam użytkownikom Androida pobranie tego tak ... pa thx za przeczytanie tego androida, iPada i iPhone'a
Grafiki są dobre i fabuła też jest dobra, ale Za Za Za Za Za Za Za Dużo Reklam. Mówi się, że tylko w trybie ducha dostaniemy reklamy, ale nadal ....
Naprawdę nie podoba mi się sposób, w jaki gra jest skonfigurowana, ponieważ nie ma się gdzie ukryć, a on przychodzi na podwórko i wciąż cię dopada, ale jeśli wiesz, jak grać w tę grę, nie powinieneś mieć problemów
Napraw przyciski.
Dodaj muzykę i starą ikonę The Old Chase
Ice Scream Horror Neighborhood 1.1.1 MOD (God mode ...
To nie jest takie dobre.......Mężczyzna idzie w taki sam sposób, w jaki pokazuje, że chroni osobę, którą zabił.........Jak ocalę mojego przyjaciela??? Kiedy wychodzę, po prostu mnie łapie i wydmuchuje jakieś przypadkowe rzeczy, które wychodzą mu z ust!!!!!!! Jakiś niebieski kolor GUESS ITS ICE
The ice-cream marketer has returned to the neighborhood! He has abducted your friend and neighbor Charlie and you've got seen it all neighborhood
Świetna gra logiczna z horrorem do gry mobilnej, a także byłem świadkiem błędu w grze. Ilekroć idę w inne miejsce, czasami pręt się nie porusza i blokuje mi drogę do zdobycia moich przedmiotów. Jest też inny, gdy czasami wędka jest zamrożona jak posąg, a on nadal może się poruszać i nie zostaje powalony, gdy do niego strzelam. Nadal daje ci 5 gwiazdek, kontynuuj świetną robotę. Zastanawiasz się, jaką tajemnicę i ekscytującą łamigłówkę ułożysz.👍
To naprawdę dobra gra, ale mam pytanie. Dlaczego nie mogę dostać benzyny tam jest ogrodzenie i nie mogę się do niego dostać, kiedy oglądam samouczek, który wylądowali na placu zabaw, a dlaczego tego nie zrobiłem? Ale w ogóle to dobra gra.
Dobra i łatwa gra, ponieważ gram w trybie ducha
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale jedynym powodem, dla którego nie ma 5 gwiazdek, jest to, że muszą dodać nową aktualizację i utrudnić ją i więcej zagadek
Dlaczego jest to najlepsza i moja ulubiona gra grozy, ponieważ historia jest tak mroczna, że robisz lody dla otyłych dzieci i wszystkie inne rzeczy w dzienniku prętów, różni się od większości horrorów, możesz używać mapy jako bactycznie jak taksówka kręcąca się po okolicy łamigłówki pojedynczo, aby uwolnić porwane dziecko i w przeciwieństwie do babci i innych horrorów z mapą możesz podróżować do tak wielu miejsc. nie mogę się doczekać aktualizacji z nowymi funkcjami i innymi grami Keplera. NAJLEPSZA GRA KIEDYKOLWIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bruh, to nawet nie straszne, lodowy krzyk to najbardziej irytująca gra na świecie. Sporo reklam, taaaak, ogłosiłem, że jej nienawidzę
Czy ten czarny ekran miał mnie przestraszyć? Bo to wszystko, co mam zaraz po uruchomieniu tej gry.
Super niesamowita gra i ładna grafika. Tylko 4 gwiazdki z powodu reklam. Wszystko jest lepsze, ale jeśli usuniesz reklamy za darmo, byłoby super. Proszę to naprawić
Złe
To było zabawne i bardzo przerażające, że skoczyłem dzisiaj co najmniej 50 000 razy! Było wiele dodatków, chociaż szczególnie w trybie ducha nadal robiłem normalnie, ponieważ bałem się zrobić którykolwiek z wyższych poziomów
Grałem w tę grę i po użyciu liny w grze zostałem wysłany do sklepu z aplikacjami, jeśli w grze nie będzie żadnych reklam, dam lepszą ocenę
Mój kuzyn powiedział, że to była świetna gra. Ale po zainstalowaniu. nawet się nie otworzył. Więc jeszcze w to nie grałem. Muszę wiedzieć, czy otwarcie zajmuje tyle czasu, czy nie działa. Więc mogę go ponownie zainstalować.
Fajny horrorek
Daję mu trzy gwiazdki, gra jest naprawdę fajna i dobra, ale jeśli spróbujesz pobiec, by polubić dom lub coś, gra to po prostu tak, jakbyś był za daleko, masz zamiar chronić swoją przyjaciółkę Liz lub coś w tym rodzaju.
Rod jest za szybki i słyszy dużo hałasu nawet na łatwym. Nie mogę nawet przejść przez pierwszą część bez niego, a jedyne, co mogę wygrać, to tryb ducha. Ogólnie to całkiem dobra gra
Ice Scream 1: Horror Neighborhood আর্কেড crcp
Gra jest naprawdę przerażająca, ale grafika jest niesamowita.
คําคมเมีย โดนๆ ใหม่ล่าสุด คอมเม้นโดนๆ poster 1 คําคมเมีย โดนๆ ใหม่ล่าสุด คอมเม้นโดนๆ poster 2 ... Walkthrough for Ice Scream Neighborhood: Horror APK.
Игра супер но некоторым людям нет времени иё проходить.
Koncepcja gry jest świetna, ale jest tak wiele błędów, że czasami gra się zawiesza i czasami jest opóźniona Btw Ukończyłem tryb ducha i tryb normalny Tryb trudny jest dla mnie po prostu zbyt trudny Tak, mógłbym to również ukończyć po pewnym treningu, ale jestem bardziej podekscytowany grą w ice scream 2 To już wyszło Historia o wędki jest bardzo zainteresowana I historia o złej zakonnicy też jest bardzo dobra Ta gra może być niesamowita, jeśli bardziej zoptymalizujesz grę, a także naprawisz błędy Mam nadzieję, że ice scream 2 ma te problemy
Pobierz plik apk Ice Cream 4 Guide 1.2 - Ice_Cream_4_Guide ...
Ice Scream 1: Horror Neighborhood ארקייד ftd
JEST zbyt trudne do grania i przerażające, mam na myśli przynajmniej powiedz, co masz na myśli kup, umieść mapę na ścianie, GDZIE na ścianie, a te przerażające gry nie są dobre dla dzieci
Gra bardzo fajna podoba mi się mechanizm poruszania się po różnych lokacjach
Jest to bardzo przerażająca gra, jeśli masz lekkie serce, więc nie graj w tę grę, jest bardzo przerażająca.
Podoba mi się ta gra, ALE REKLAMY NIE PRZESTAJĄ GRAĆ i mam okropny internet i nie chce się ładować, proszę coś z tym zrobić
To niesamowita gra !!! Osoby, które szukają tego typu gier, zdecydowanie powinny to sprawdzić!!!!!! Zagram tylko w Ice Scream 2 i 3 i mam nadzieję, że 4 i 5 też wyjdą! Jedynym problemem jest to, że reklamy są po prostu...ŚMIERTELNE. Tak czy inaczej, oby tak dalej!!!!!!
Naprawdę podobała mi się ta gra! Jedyną rzeczą, którą trzeba naprawić, jest gramatyka, którą Pod ma czytając dziennik. Jeśli stworzysz drugą grę, powinieneś zrobić ją na podstawie Poda i tego, jak został producentem lodów i dlaczego nienawidzi swoich dawnych kolegów z klasy, a my możemy grać jako on i patrzeć na jego życie jego oczami! Dzięki za stworzenie tej gry i myślę, że ta druga naprawdę powinna być bardziej skupiona na życiu Poda z jego lat szkolnych, kiedy znajduje składniki na lody i kiedy porywa pucołowata
Daję tej grze 2 gwiazdki, ponieważ kiedy ostatnio w nią gram, mój telefon jest aktualnie zhakowany, ale jest to idealna gra dla tych, którzy specjalnie ją darpokują
Cóż, daję tej grze to, ponieważ jest nam trudniej i mówię, że jest kilka trzasków od Roda, ponieważ w kafeterii on trzaska przy drzwiach prowadzących do kafeterii i jeszcze jeden, ponieważ kiedy grałem, wyskoczyłem przez okno, kiedy kucałem i wstaję, tak jak znasz okno, do którego możesz się wspiąć, a ta gra jest dla mnie normalna
3 gwiazdki, ponieważ mogę zdobyć przedmioty, ale jedyną rzeczą jest to, dlaczego te bloki są w okolicy, dlaczego dlaczego inne gry z lodami1 nie mają bloków 😟😟
Tak, gra jest bardzo dobra, ale dodaj więcej miejsc i więcej miejsc, a także nowe bronie i łamigłówki
Na ma oczy w dupie
Spoko Gierka
Nie pobieraj tej aplikacji, mam reklamy nawet w trybie normalnym. Kiedy nagle wędka znajduje się w odpowiednim czasie, wyskakuje reklama. Nie chcę obrażać, nie chcę żadnych reklam w trybie normalnym lub twardym
Tap Titans 2 タップタイタン: クリッカーゲーム ロールプレイング heby
No takie 3 + bo wogule to nie horror
Uwielbiam tę grę, fajnie się w nią grało, ale ma wiele problemów, znajdź ją sam😊😊
Jest fajnie, ale nie mogę się ruszyć, ponieważ gra jest jak trzaski i cepy, które mnie wyrzucają. 😠.
Bardzo fajna gra polecam takie 20 minut gry jak się wiesz o co chodzi a jak nie tak z 40 minut
Przepraszam za 2 gwiazdki, naprawdę lubię tę grę i działa bardzo płynnie. Jednak po kilku minutach połowa ekranu robi się czarna i nie mogę grać w tę grę. Napraw to, a zainstaluję ją ponownie :-)
Nawet fajna gierka
Kiedy trzeba zminimalizować grę i po wejściu do gry, gra zaczyna się od nowa. Ale gra jest niesamowita! Ale z tego powodu dałem mu 4 gwiazdki.