Post by dymunolsuto on Mar 9, 2022 14:32:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátorové krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Ok hra, je trochu repetitivní, po týdnu mě to omrzelo. Po týdnu, kdy jsem nehrál, mi STÁLE chodily notifikace, které nešlo vypnout.
Barča M.
Pou android hra je už na první pohled okouzlující hra kterou vydala firma Zakeh. Užijte si spoustu zábavy v android hře Pou.
Aplikace Pou je tak zábavná! Na výběr je tolik oblečení, her na hraní a další. Některé downers jsou, jen asi 4 nebo 5 mini her funguje pro mě. Pokaždé, když na ně kliknu, pošle mě to zpátky do haly. Také nový doplněk mikrofonu se mi osvědčil pouze jednou a to mám hru přes týden. Postupem času to začíná být trochu nudné, ale celkově je to zábavná hra.
Nechápejte mě špatně, tohle bývala zábava a pro lidi, kteří to hráli, když byli mladší, to bylo opravdu skvělé, protože musíte vychovat nějakého mimozemšťana a ano, už to není totéž, když si uvědomuji, jak je to otravné když jsem byl mladší, musel jsem platit mincemi a musel jsem se dostat na velmi vysoké úrovně, jen abych získal kus oblečení, je to opravdu otravné, ale celkově se mi líbí péče o domácího mazlíčka
Úžasné, ale když hraji online, reklamy jsou všude, nějak to rozptylovalo mou hru.
Je to zábava, a pokud chcete mít mazlíčka, uvidíte, že se o to postarají, bude to fungovat a já jsem dítě, takže...
Takže jsem hledal "Offline" hry bez reklam. Narazil jsem na tuto hru s názvem "Pou". Rozhodl jsem se to mrknout, doufám, že žádné reklamy nevyskočí. Překvapilo mě to, nebyly tam žádné reklamy! Sotva žádné reklamy! Tak hustý! Svého mazlíčka jsem pojmenoval Pou Zozo_zoo. To je v pořádku. Ale dám tomu 5 hvězdiček, protože když máte přístup k internetu, nebudou žádné reklamy ☺️🤗🤩✅💕
Skvělá a zábavná hra. A hodně se zabavíte
Je to dobrá hra jako
GD je lepší :3
Dobrá hra ale už ji od6 a teď mám ještě že je pro menčí, Takže vás to přestane po dlouhé bavit...
Pou Εύκολα jdaq
Dobrá hra.ale po dlouhé době hraní už. Mě trochu nebaví.😐😐
Nejlepší hry pro péči o zvířata pro Android - AndroidAyuda
Nádhera je to super hra ted mam 73 level a je to krásná hra opravdu doporučuji všem.😜
Honor 5X - dlouhý start aplikace cca 5 vteřin -zpoždění po poklepání na displej u některých her cca 0,5 vteřiny - nehratelné, na jiných i slabších telefonech to funguje dobře
Seká se a nejde nainstalovat na můj telefon
Je to dobrá hra, pokud máte rádi 4 a uvědomíte si, že ve hře není absolutně žádný cíl. Je to docela roztomilé.
Pou je tak úžasné hrát, že si uvědomíte, jaké to je mít domácího mazlíčka, pokud nemáte skutečného mazlíčka q
Historie změn ceny pro Potato Cosplay Named Pou v AppStore. Přihlaste se ke sledování jedním tlačítkem.
Roztomilá blbůstka, která zabaví a potěší...
Pou Казуални csp
Luxusní Načechraný Kožíšek Přezůvky: Úžasné Kožešiny Snímky Ženy Fox Kožešiny Přezůvky:Pro Příležitostné Hráče Raccon Kožešiny Sandály Chlupaté Chlupaté
Tato hra je děsivá, ale on na mě zírá, má krev a je tak děsivý, když jsou 3 hodiny ráno, bojím se
Nechci kazit a proto 3 ⭐ , ale jednou jsem musela vstávat ve 2:00 ráno abych ho nakrmila .😣
Pou Εύκολα jdaq
Naučte se, jak v Pou pro Android získat nekonečné peníze jednoduchým a jednoduchým ... Přidejte se k tisícům hráčů, kteří mají rádi příležitostný Golf Clash.
Nejde to spustit byl jsem nejlepší 😞
Pou v App Storu
Už dvakrát jsem měl zámek s čárou čistou. Jak se vytvoří shoda 4, aby byla čára jasná a neodstranila zámek?
francouzštinaEditovat. výslovnostEditovat · IPA: [pu]. pou. homofonyEditovat · pouls. podstatné jménoEditovat. rod mužský. skloňováníEditovat
já ne n
Je to supr je dobrý že je to pro kluky i pro holky☺ a jedna věc dejte tam víc her pls 😭je to tak skvělí že chci víc her a jemi 10
Kdysi jsem tuto hru hrál a za něco jsem zaplatil, a když jsem změnil zařízení, nebyl žádný způsob, jak přesunout svůj účet, celkově je to v pořádku
Je to super hra, prostě se o něj můžete starat a hrát s ním nějaké hry. Docela mě pobavilo, že když mu dáte chilli papričku, tak mu to ubírá zdraví a nejčastěji tam hraju asi sudoku. Tuto hru doporučím každému, kdo se chce starat o něco, co není bílá kočka s kamerou ani nechutí šedý kocour.
hmmm uz je to stary
Vegas Slots Galaxy 博奕 cqv
Ale trošku nudný 😅
Hra Pou
Velmi nudné, nedoporučuji to žádnému z moderních hráčů, je to prostě veeeryyyy......... chce to pořádnou zápletku a více vzrušujících dobrodružství, bylo to docela dobré, ale od té doby je to nuda. mít úkoly a možná i vyprávění, protože jeho NUDA 1 hvězdička
Je to dobré, ale na mém telefonu to stále zaostává a když hraji hry s 'pou', nikdy mě to nepustí ven, je to směšné, ale celkově je to docela dobré? Idek-
Super hra alespon sport
Všechno je v pořádku, ale když chci skočit, nemůžu. Prosím opravte to
Pou Казуални csp
Je to opravdu nudné a připomíná mi to "Talking Tom", když jdete na mikrofon a hra Talking Tom je strašidelná
Má chybu, když hru opustím a poté hru znovu otevřu, a když hraji jízdu do kopce, jsou kola z auta a moje polo tričko má také chybu, můžete to prosím opravit?
Pou Nezahtjevne igre yxz